Hotel Európa fit****Superior

Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő

| Vissza |

Általános adatok

Gyógyfürdőnk 25 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat -melléktermékeként- felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hidegvizes mártózómedence található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Szolgáltatások

A fürdő mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: röplabdapályák, strandfoci pálya, tollaslabda pályák, minigolfpálya, játszóterek, játszóház, óriás sakk, lengő teke, kosárlabdapálya. 2004-ben több mint 100 m2 alapterületű igényesen kialakított társalgóhelyiséggel bővült a fürdő fedett területe.

A fürdő közvetlen szomszédságában éttermek működnek, gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.

A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, gyógy- és aromamasszázs, finn-, infra- és aroma szauna, gőzfürdő, szolárium, jáde köves masszázságy, CHI gép, OTO lábmasszázs gép, masszázsfotel, bioptron lámpa, aromafürdő, tangentor, pezsgőfurdő sókamra áll vendégeink rendelkezésére. A fürdő naponta 9 órától 19 óráig várja kedves vendégeit.

2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink egyik kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence.

A medence egész évben, a fürdő nyitva tartási rendjének megfelelően áll (pénteken és szombaton éjszaka is) a szórakozni, felüdülni vágyók rendelkezésére.

Az attrakciók:

dombcsúszda,
pezsgőágyak,
vizes barlang
gejzír
buzgárok
dögönyözők és masszírozók
vadvízfolyosó
pezsgőfürdő
sziklacsobogó
vízgomba


Felejthetetlen élmény akár 3 generáció részére is, télen-nyáron!

2009. februártól az élménymedence is komfortosított (fűtött) csarnok résszel várja a télen is felüdülni, pihenni vágyó vendégeket!

Az élményfürdő szolgáltatásait külön jegy vásárlása nélkül, a napi fürdőbelépőjeggyel lehet igénybe venni!

A szaunázás híveit minden igényt kielégítő szaunasziget várja, hiszen a csarnokban finn szauna, aroma szauna és gőzfürdő is helyet kapott. A szaunasziget használata nincs benne a füdőbelépő árában, ez külön karszalaggal vehető igénybe.

Rendezvénytermünk, wellness részlegünk és szálláskínálatunk is vendégeink kényelmét, kikapcsolódását szolgálják.

Elérhetőségek

6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.

Tel.: 77/481-855, 77/481-245

Fax: 77/481-013

Email cím:

info@jonathermal.hu

jonathermal@mail.datanet.hu

Fotógaléria


Termálfürdő, gyógyfürdő, élményfürdő, wellness, szállás, motel, étterem, gasztronómia, szauna, infraszauna, masszázs
| Vissza |
radyo dinle